Ruilen en retourneren

Ruilen

Wij doen altijd ons uiterste best om ervoor te zorgen dat jij een perfect passend tuig voor jouw hond besteld en ruilen dus niet nodig is want dit is in meerdere opzichten niet duurzaam. Wil je zeker weten dat je de juiste maat besteld? Dan verwijs ik je door naar deze blog. Twijfel je dan nogsteeds? Stuur mij dan even een whatsapp via de chatfunctie op de website dan kijk ik met je mee of we maken een meet afspraak.

Toch de verkeerde maat besteld? Stuur mij dan even een whatsapp via de chatfunctie op de website zodat ik met je mee kan kijken en het volgende tuig wel perfect passend is. De retourkosten zijn voor eigen rekening.

 

Retourneren

Je mag het product dat uit de collectie komt en niet gepersonaliseerd is altijd binnen 14 dagen, nadat je het hebt ontvangen, terugsturen. Dit kun je doen door een berichtje via de chatfunctie op de website te sturen en de reden van retour te vermelden. Als wij het product hebben ontvangen, storten wij binnen 30 dagen dagen het aankoopbedrag terug.

Tijdens het termijn dat je hebt om te bedenken of je het product wilt houden, moet je zorgvuldig omgaan met het product en de verpakking. Je mag het product alleen uitpakken en aantrekken/omhangen om te bepalen of je het product wilt houden en dus niet al hebben gebruikt.

Heb je iets op maat laten maken, gepersonaliseerd of komt de product uit de sale? Dan kun je dit helaas niet retour sturen.