Algemene voorwaarden

Dit zijn onze algemene voorwaarden. Deze zijn, samen met de verwijzingen die ze bevatten, van toepassing op elke overeenkomst die wij, Meola Leather Dogs (met KvK-nummer: 60592133), met jou sluiten.

Mocht je vragen hebben, aarzel dan niet met ons contact te zoeken via info@meolaleather.nl of per post: Meola Leather Dogs, Anemastraat 26, 3354AA in Papendrecht (postadres). Je kunt mij ook bereiken op 0619205467. Wij hebben het recht deze algemene voorwaarden te wijzigen. Je stemt ermee in dat steeds de laatste versie van deze algemene voorwaarden op onze overeenkomst van toepassing zal zijn.

 

Artikel 1 - Producten

Wij verkopen handgemaakte leren honden producten en accessoires.

 

Artikel 2 - Betalingen

De prijs van de producten staat in onze webshop aangegeven inclusief BTW. Je kunt in onze webshop betalen met iDEAL of met Bancontact. De verzendkosten zijn voor eigen rekening tot een bepaald bedrag.


Verzenden naar Nederland is gratis vanaf €75, daarvoor €5
Verzenden naar Belgie en Duitsland is gratis vanaf €100, daarvoor €8,50
Verzenden naar Spanje is gratis vanaf €150, daarvoor €10,50
Verzenden naar England is gratis vanaf €200, daarvoor €16,50
Verzenden naar Amerika is gratis vanaf €250, daarvoor €26,50

 

Artikel 3 - Leveringen

Wij leveren jouw product af op het adres dat je bij de bestelling hebt opgegeven. Je kunt het adres niet meer wijzigen als wij het pakket al hebben verzonden. PostNL verzorgt alle pakketjes. Wanneer het pakket is verzonden, krijg je van ons een track & trace code, waarmee je de bestelling kunt volgen. De levertijden verschillend per product en vind je bij het product. Als de bestelling vertraagd is, stelt de PostNL je hiervan op de hoogte via de mail of als je hun app hebt kun je het daar ook in vinden. We garanderen dat je de bestelling uiterlijk 30 dagen na verzending van de bestelling zult ontvangen. Lukt dit onverhoopt niet, dan kun je ons verzoeken om het bedrag dat je voor het product betaald hebt terug te storten, of een vervangend product (van gelijke waarde) te sturen.

 

Artikel 4 - Retour

Je mag het product dat uit de collectie komt en niet gepersonaliseerd is altijd binnen 14 dagen, nadat je het hebt ontvangen, terugsturen. Dit kun je doen door een berichtje via de chatfunctie op de website te sturen en de reden van retour te vermelden. Als wij het product hebben ontvangen, storten wij binnen 30 dagen dagen het aankoopbedrag terug.

Tijdens het termijn dat je hebt om te bedenken of je het product wilt houden, moet je zorgvuldig omgaan met het product en de verpakking. Je mag het product alleen uitpakken en aantrekken/omhangen om te bepalen of je het product wilt houden en dus niet al hebben gebruikt.

Heb je iets op maat laten maken, gepersonaliseerd of komt de product uit de sale? Dan kun je dit helaas niet retour sturen.
 

Artikel 5 - Garantie

Wij geven 3 maanden garantie op de producten op het loslaten van stiksels of het loslaten van fournituren. Dit geld niet als de hond in het product heeft gebeten en het om deze reden stuk is gegaan. Ook als het product gebruikt wordt tijdens het zwemmen vervalt de garantie. Uiteraard kan alles gerepareerd worden tegen een vergoeding. Als het product bij normaal gebruik en binnen de garantietermijn kapot gaat, heb je recht op een vervangend product. Neem in dit geval eerst even contact met ons op.

 

Artikel 6 - Aansprakelijkheid

Wij zijn niet aansprakelijk voor de schade die veroorzaakt is door gebruik van een product. Dit geldt niet als die schade is ontstaan door onze opzet, grove nalatigheid of bewuste roekeloosheid. Jouw recht op schadevergoeding zal in ieder geval maximaal het bedrag zijn van het bestelde en betaalde product.

 

Artikel 7 - Intellectuele eigendomsrechten

Alle intellectuele eigendomsrechten (zoals: auteursrechten, beeldmerken, woordmerken) op onze teksten, foto's, beelden en andere materialen, zijn ons eigendom (of hebben wij in beheer met toestemming van de rechthebbende). Jouw gebruik mag hier geen inbreuk op maken.

 

Artikel 8 - Klachtenregeling

Als je een klacht hebt over de uitvoering van de overeenkomst, horen wij dat graag. Stuur jouw klacht dan zo snel mogelijk (en zo volledig mogelijk omschreven) naar info@meolaleatherdogs.nl. Wij zullen jouw klacht uiterlijk binnen 10 werkdagen nadat we jouw klacht hebben ontvangen afhandelen. Als het langer duurt om de klacht af te wikkelen, ontvang je binnen 2 werkdagen dagen een bevestiging van jouw klacht en laten we weten wanneer we een inhoudelijk antwoord verwachten. Als we de klacht niet onderling kunnen oplossen, ontstaat er een geschil dat valt onder de geschillenregeling.

 

Artikel 9 - Geschillenregeling

Op deze algemene voorwaarden en de overeenkomsten die wij met je sluiten is het Nederlands recht van toepassing. In het geval van een geschil is de rechter te Rotterdam bevoegd.