Leren hondentuig cognac doodle gepersonaliseerd

Hondentuig met naam en telefoonnummer

Een leren tuig dat je hond perfect past en ook nog eens waar zijn of haar naam en jouw telefoonnummer op staat. Klinkt als muziek in de oren toch?

Gepersonaliseerd leren hondentuig

Hoe tof zou het zijn als jouw hond een leren tuig heeft die helemaal bij jouw kleurenwensen past, perfect past, zorgt dat de vacht mooi wordt, mooi en stoer eruit ziet en die ook nog eens gepersonaliseerd is. Die tuigen maken wij dus bij Meola Leather Dogs. Als jij een tuig op de webshop besteld kun je (als je wilt uiteraard) de naam van je hond op het tuig laten zetten. Super leuk detail natuurlijk en als je meerdere honden hebt ook nog eens mega handig. Dan trek je nooit meer het tuig bij de verkeerde hond aan wat betekend dat hij nooit perfect zou passen. Ook als je een op maat tuig laat maken kun je de naam van je hond op het tuig laten zetten.

 

Nooit meer je hond kwijtraken

Nog een super handige optie, die bij de standaard collectie en ook bij de op maat collectie van toepassing is, is om een penning uiteraard ook van leer te laten maken. Op deze penning kan jouw telefoonnummer gelaserd worden en deze hang je aan de ring waar je je lijn aan klikt. Super handig voor als je hond losloopt en opeens de benen neemt. Dan kan jij altijd opgebeld worden als je hondje gevonden is.

 

Gepersonaliseerde paspoorthoes voor je hond (of jezelf)

De personalisatie opties zitten niet alleen bij de tuigen die wij maken. Ook hebben we een aantal andere producten online staan waar de naam van jouw hond (of jezelf) in gelaserd kan worden. We hebben bijvoorbeeld een paspoorthoes voor je hond, maar ook eentje die om jouw eigen paspoort past online staan, je kunt tekenbandjes laten maken met een penning eraan die gepersonaliseerd is en uiteraard word deze collectie steeds verder uitgebreid.

Al die gepersonaliseerde producten maak ik met mijn lasermachine. Normaal gesproken wordt dit veel voor hout gebruikt, maar ik werk alleen maar met leer, dus ook de producten worden gelaserd gewoon in het leer. Super tof dat er teksten of namen in gezet kunnen worden die jij zelf wilt. 

 

Lijkt het jou heel tof om de naam van je hond op het tuig te laten zetten? Check dan vooral de webshop voor alle opties.

Back to blog